Over Schoonheidssalon 't Koetshuys

Als bevlogen jonge schoonheidsspecialiste begon ik, Annemieke van Vlierden, in 1999 mijn eigen zaak in Groningen: ’t Koetshuys. Gebrand op vrijheid en oog voor mijn cliënten begon ik in een voormalig Koetshuis mijn eigen werkwijze steeds verder te ontwikkelen.

Met mijn behandelingen zorg ik naast ontspanning ook voor een verbetering van de huidkwaliteit. Huidproblemen? Ik kijk graag mee hoe we dit zo goed mogelijk aan kunnen pakken. Ik werk vanuit een holistische benadering en geef een breed advies om ook de onderhuidse problematiek aan te pakken.

Wat ik mijn cliënten verder bied? Aandacht, een luisterend oor en een contactmoment met hun huid. Altijd het kenmerkende kopje koffie na afloop: puur, integer, authentiek en zonder poespas. Ja, het gaat om de buitenkant, maar laat het de mooiste reflectie van je binnenkant zijn. Ik laat jou dit graag ervaren door mijn behandelingen.

Als ervaren schoonheidsspecialist bied ik een breed pakket van behandelingen in mijn salon in Groningen. Ik werk met twee verschillende cosmeticamerken: Decléor (Frans product op basis van aromatherapie) en Valmont (Zwitsers product op basis van celtherapie).